OVER ONS.

 

Find a Writer is ontstaan uit liefde voor het vak. Welk vak?

De idealen en gedachten van anderen verwoorden. Op een manier die hen hoop inboezemt, de essentiële boodschap duidelijk overbrengt en daardoor de genoemde anderen de potentie geeft om hun specialisme aan de man te brengen.

Wanneer wij aan een klus beginnen, dan is JOUW geluk onze absolute doelstelling. Wij geloven niet in arrogantie, zelfverheerlijking of puur onze eigen mening. Wij zijn er om naar jou te luisteren, aandachtig en vol overgave.

Wij stellen vragen, soms tot het oneindige. Waarom? Omdat we jou beter willen leren kennen. Want als we jou kennen, dan weten we wat we voor jou moeten schrijven.

Schrijven is een manier om anderen duidelijk te maken wat je wilt. Waar je in gelooft. Wat je beoogt met al jouw geweldige plannen.

Wij bieden je een opstap naar het verwezenlijken van jouw plannen. Jouw plannen bereiken is onze ambitie, door middel van het geschreven woord.

Zodat jij je enkel hoeft te richten op jouw plannen. Die details kun je dus lekker aan ons over laten!

Wil je hier gebruik van maken? Stur ons een berichtje en we gaan er samen voor. Als een donderslag bij heldere hemel.

 

 

REFERENTIES.

 

Wij hebben voor onderstaande klanten allerlei leuke opdrachten uitgevoerd. Hier kun je lezen wat zij van ons vinden! Wil je trouwens graag wat samples ontvangen? Dan kan dit gemakkelijk op aanvraag